LP naar CD
Cassette naar CD
     VHS naar DVD
       Foto naar CD

Muziek Omzet Service

Oude tijden herleven...

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Muziek Omzet Service probeert er alles aan te doen om de beste kwaliteit aan u te leveren.

Om te beginnen gebruiken we alleen A-merk CD's. Voordat we starten, maken we de LP indien nodig schoon. Onze platenspeler digitaliseert zorgvuldig de muziek en zet deze vervolgens op de harde schijf van de computer. Natuurlijk nemen we de audio over op een zo hoog mogelijke resolutie, zodat er weinig van de kwaliteit verloren gaat.

Na dit proces kunnen we de liedjes van elkaar scheiden. Dit doen we met behulp van speciaal daarvoor gemaakte software. Als u wenst om de ruis eruit te filteren, dan kan dat. Benkenk wel, dat niet alle ruis er 100% uit te filteren is, er blijft altijd nog een beetje over. En zeg nou zelf... ruis in een LP "hoort" er toch een beetje bij? Dat is ook de reden dat we niet elke LP standaard bewerken.

Tenslotte leveren we alle CD's voor een langdurige bescherming in harde Jewelcase doosjes. Een uitzondering hierop is onze budget aanbieding. Als u hiervoor kiest, zal de CD in een papersleeve worden geleverd. 

Indien u wenst, maakt MuziekOmzetService een hoesje in de jewelcase. U kan dan makkelijk op de rug van het hoesje lezen om welk muziekstuk het gaat. Ook is er de mogelijkheid om op de achterkant de nummers los vermeld.

Als extra dienst biedt MuziekOmzetService aan om uw muziekstukken GRATIS* op een MP3-CD te zetten.
Op het bestelformulier is dit door u aan te geven.
* Alleen gratis als uw muziekstukken ook op normale CD's besteld zijn. 


©MuziekOmzetService.nl